top of page

Tatoo tales

Bijgewerkt op: 4 nov. 2023

#meetthemaker and her tattoo

Dominique Gelis Keramiek Workshops
Keramiek Dominique Gelis

Sommigen denken dat ik gewoon met een stylo op mijn huid heb getekend. Anderen zijn nieuwsgierig naar de diepere betekenis achter mijn tattoo...


Het begon allemaal met het idee van wilde bloemen, elk met een unieke betekenis die voor mij persoonlijk belangrijk was. Maar toen ik het volledige project voor me zag, voelde het overweldigend aan. Het was te veel om in één keer te bevatten. De afspraak om de tattoo te zetten stond echter al gepland voor de volgende dag, dus ik moest snel een keuze maken, zonder er te lang over na te denken. Uiteindelijk liet ik mijn onbewuste spreken en koos ik voor het ontwerp dat me op dat moment het meest aansprak. En eerlijk gezegd, ik ben er nog steeds erg blij mee.

Met de quote van J.M. Storm in gedachten, realiseer ik me dat mijn tattoo eigenlijk een weerspiegeling is van mijn eigen innerlijke reis.

Later vond ik deze quote en maakte ik deze raku gestookte potten. Het plaatje was compleet. Telkens als ik naar mijn tattoo kijk, word ik herinnerd aan het belang van zelfherstel en het omarmen van mijn eigen imperfecties. Net zoals de potten die ik creëerde, ben ook ik gevormd door het vuur van het leven.


En zo blijft mijn tattoo een bron van nieuwsgierigheid en gesprekken met anderen. Het inspireert anderen om hun eigen reis van zelfherstel te omarmen en hun eigen barsten te koesteren als een deel van hun unieke schoonheid. Want, net als het gebroken porselein dat ik ben, zijn we allemaal kunstwerken in de maak, prachtig en uniek op onze eigen manier.


102 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page