top of page

Maart... Ontmoet de maker

Bijgewerkt op: 4 nov. 2023Ik ben Dominique. Ondertussen 54 maar niets is minder waar. In mijn hoofd blijf ik me 33 voelen.

Een gelukkige vrouw die rust gevonden heeft. Ik ben omringd door liefdevolle mensen, ik leef op een onwaarschijnlijk mooie plek en ik kan doen wat ik het liefste doe.

Een gelukkige vrouw die rust gevonden heeft.

Marco is mijn man, mijn lief en mijn beste vriend. Samen hebben we drie fantastische meisjes. Ondertussen vrouwen en geweldige moeders.


Ik voel me niet alleen verbonden met de natuur, maar ook met onze dieren. Marley, onze trouwe hond, maakt deel uit van de familie. Chica, Zoé en Max zijn onze paarden. Verder hebben we nog een poes, mini-ezeltjes, geitjes, konijnen, een kalkoen en kippen die allemaal samen leven.


Ik ben opgeleid tot psychotherapeute gespecialiseerd in de link tussen stress en ziektebeelden alsook hypnotherapie, NLP, Lichaamstaal en EFT. Tot we in 2013 naar Limburg verhuisden had ik mijn eigen praktijk.

Vandaar waarschijnlijk mijn favoriete uitspraak : “Uwe pot begint in uw kop”. Voor mij bepalen onze overtuigingen ALLES in ons leven.

uwe pot begint in uwe kop

Ik ben een doe-mens, altijd creatief geweest met mijn handen. Eerst in het naaiatelier van mijn moeder. Alle ambachten en materialen interesseren me. Stof, wol, leder, zilver, goud, hout maar klei heeft van mij een ander mens gemaakt.


De toekomst… Ik stel me open en heb vertrouwen voor wat het leven mij brengt. Ik ga graag op gevoel ergens heen en dan komt het meestal wel goed. Weinig nadenken en van toeval houden. Toeval dat trouwens nooit toeval is.Weinig nadenken en van toeval houden. Toeval dat trouwens nooit toeval is.
199 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Tatoo tales

Comments


bottom of page