top of page

Save the date!

Bijgewerkt op: 4 nov. 2023


Dag van de Ambachten
Keramiek Dominique Gelis

Gedreven door passie en trots

In een wereld waarin snelle productie en consumptie de norm zijn, volgen wij een andere benadering: we nemen de tijd om voor u een uniek, origineel en tijdloos stuk te creëren, dat duurzaam en stijlvast is. Elk ontwerp komt voort uit een diepgewortelde passie voor het ambacht en schoonheid. Ambacht is het symbool van kwaliteit, toewijding en trots in wat we doen, en daar zijn we bijzonder trots op!

Op 19 november 2023, tijdens de Dag van de Ambachten, krijgt u de kans om mijn werk en dat van Marie te bewonderen, aan te raken, toe voelen en zelfs aan te schaffen. Dit evenement biedt een geweldige gelegenheid om de makers achter de creaties te ontmoeten en meer te weten te komen over het ambacht van keramiek

Op die dag zullen er demonstraties plaatsvinden in het atelier, waar u alle informatie kunt krijgen over het maken van keramiek op de draaischijf, evenals de mogelijkheden om lessen te volgen.

🎄 De gelegenheid om jezelf of dierbaren te verwennen 🎁

Noteer alvast 19 november in je agenda en dompel uzelf onder in de wereld van ambachtslieden tijdens de Dag van de Ambachten. Een unieke kans om jouw dierbaren te verrassen met een uniek handgemaakt geschenk onder de kerstboom.

🌟 10% korting 🔟

Op deze speciale gelegenheid verwennen wij u graag met een hartverwarmend drankje en een korting van 10%.

Misschien vind je zelfs iets in het hoekje “imperfecte pracht en laatste kansjes”.


Verkoop : Nielstraat 71A te 3840 Borgloon van 11.00 tot 17.00

Demonstraties : Nielstraat 66 te 3840 Borgloon van 11.00 tot 17.00.


33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Tatoo tales

Yorumlar


bottom of page