top of page

Referenties

Ik ga liefst voor trouwe samenwerkingen op lange termijn.
Er is wederzijds begrip, vertrouwen en creatieve vrijheid.

Pure C

Blvd de Wielingen 49
NL-4506 JK Cadzand-Bad

https://www.pure-c.nl

Magis

Hemelingenstraat 23

3700 Tongeren

http://www.restaurantmagis.be

't Grevenhuis

Markt 5

3840 Borgloon

https://grevenhuis.be

Nyde

Tongersesteenweg 30

B-3840 Borgloon

https://www.nyde.be

 

6 zinnen

Luikersteenweg 6

B-3500 Hasselt

http://www.restaurant6zinnen.be

In de Zwaan

Klein Gelmenstraat 1

3800 Sint-Truiden

http://indezwaan.com

Kirisavan

Wellenstraat 26

3840 Borgloon

https://www.kirisavan.com

Elckerlijc - Peter De Clercq

Kraailokerkweg, 17

B-9990 Maldegem

http://www.peterdeclercq.be

Absolutely Food

Vincent Tibau

Kriekeldries 18

3830 Wellen

http://www.absolutelyfood.be

't Schoofzakske

Kieldrechtsebaan 33/4

B-9130 Verrebroek

http://www.tschoofzakske.com

Attrap'Sushi

Rue de Tilff, 64

B-4031 Angleur

http://www.attrapsushi.com

Feel Good Food

Papenstraat 11

3840 Borgloon

http://www.feelgoodfood.be

Ramen Bar

30 Rue Souverain Pont
4000 Liège

http://www.ramenbar.be

 

La Table de Mus

Oud Korenhuis 31

1000 Brussel

http://www.latabledemus.be

 

Lucie & Jimmy

Stationslaan 6

B-3700 Tongeren

Velas Design

Vallée du Hoyaux 69

B-4577 Modave

https://www.instagram.com/design_velas/

Intempo

37, rue de l´Ecole
L-8128 Bridel

https://www.intempo.lu

Peter De Clercq, Just Grill

Lippenslaan 52
8300 Knokke

The Wine Gallery

Antoine Dansaertstraat 102
1000 Brussel

https://www.winegallery.brussels

Pryma Vino

Heidestraat 26

3540 Herk-de-Stad

https://www.prymavino.be

Arte International

Senator A. Jeurissenlaan 1210

3520 Zonhoven

https://www.arte-international.com

LinFin

Lage Kanaaldijk 115

6212 NA Maastricht

https://rozijntjes.nl

⭐⭐⭐⭐⭐

Na enkele workshops bij verschillende bezielde keramisten en het SLAC Leuven, stationeerde ik aan een draaischijf bij Dominique Gelis. In een gemoedelijke sfeer, op mijn eigen ritme van klein tot groot draaien, steengoed en porselein, Dominique begeleid zonder tierlantijntjes. In haar voedende stroom van kennis neemt ze je mee in het avontuur van jouw creaties.

⭐⭐⭐⭐⭐

Als enige man heb ik deel mogen nemen aan een initiatieles bij Dominique Gélis.
Met veel bewondering heb ik genoten van de professionele en geduldige uitleg van deze creatieve en vakkundige madam.
Na een aantal weken mocht ik mijn afgebakken en geglazuurde potjes ophalen en was ik uitermate verrast door het overweldigende eindresultaat.
Daarnaast werd ik ontzettend warm van het rustgevende en bezinnende gevoel dat het draaien van keramiek te bieden heeft.
Ik kan niet anders dan deze dame van harte aan te bevelen als je je, als man of vrouw, eens echt wilt verdiepen in de kunst van het werken met keramiek en porselein.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik ben langer aan de slag met het draaien als amateur en was op zoek naar andere en nieuwe technieken om van te proeven en op die manier een eigen stijl te ontwikkelen. De drie-daagse cursus die ik bij Dominique gevolgd heb is in eerste instantie een mogelijkheid om, meer dan een initiatie, echt kennis te maken met potten draaien, maar zelf heb ik er ook echt kunnen uithalen wat ik hoopte. Dominique heeft echt de tijd genomen voor "alle" cursisten en voldoende aandacht/tips geboden waar nodig, rekening houdende met ieders individueel niveau. We hebben een aantal basistechnieken gebruikt, die ik al kende, maar die ze me op een andere manier aangeleerd heeft, waardoor ik de kans kreeg zelf aan te voelen wat me het beste ligt. Anderzijds heeft ze ook de tijd genomen om, zij die er interesse in hadden, te helpen om heel specifieke vormen of objecten, te realiseren.
Bedankt Dominique om je kennis en kunde met ons te delen.

⭐⭐⭐⭐⭐

Masterclass gevolgd. Heel veel geleerd op 1 dag bij Dominique! Nu even zelf deze technieken onder de knie te krijgen om dan later dit jaar nog eens een dagje te volgen. Een echte aanrader!

⭐⭐⭐⭐⭐

Dominique is niet enkel een zeer goede keramiste, ze deelt ook enorm graag haar passie en kennis met haar cursisten. Daarbovenop is ze ook een warm en fijn persoon. Het was zeer fijn vertoeven in haar atelier. Ik kom zeker nog terug!

Hilde Moons

⭐⭐⭐⭐⭐

Het was een super ervaring. Je gaf met veel geduld alle uitleg en instructies. Ik kwam thuis van een zeer stressvolle dag op het werk… eens bij jou.. viel er een soort rust over me. Ik heb echt genoten en kunnen ontspannen… Met een leuk resultaat .. ben blij met mijn tapaspotjes! ;)  Voor mij is dit zeker voor herhaling vatbaar en zou het iedereen aanraden!

Liesbeth Delvax

⭐⭐⭐⭐⭐

Bij Dominique in het atelier kan je tot rust komen. Het resultaat mag er zijn. Ze begeleidt je met uitstekende vakkennis en inzichten. Je krijgt steeds duidelijke info en je wordt goed verder geholpen. Aangenaam, warme en gezellige sfeer. Je voelt de bezieling in haar lesgeven die je ook terug vindt in haar werken. Eenvoud en klasse. Er staan nog lessen op mijn lijstje:) Anne-Marie (Translated by Google) You can relax with Dominique in the studio. The results are impressive. She guides you with excellent professional knowledge and insights. You will always receive clear information and you will receive good help. Pleasant, warm and cozy atmosphere. You feel the inspiration in her teaching that you also find in her works. Simplicity and class. There are still lessons on my list :)

Anne-Marie Cox

⭐⭐⭐⭐⭐

Zo blij als een klein kind, zo blij met mijn potjes!
Dank je wel om me op korte tijd al zoveel te hebben geleerd, eigenlijk weet en kan ik nog maar zeer weinig, maar meer dan genoeg om iets te hebben ontdekt waar ik mezelf positief in kan verliezen, van kan genieten en tot rust kan komen om er vervolgens op tafel mee te pronken voor manlief en de kindjes :-)

Silke Reumers

⭐⭐⭐⭐⭐

Altijd fijn om gelijkgestemde zielen te leren kennen. Allemaal even tof en zeker niet vergeten : Dominique, supermadam! Weeral veel wijzer geworden.

Greet Poelmans

⭐⭐⭐⭐⭐

Wat een fijne kennismaking in de lente van 23 met jou en met je (h)eerlijk atelier waar vriendschap groeit en bloeit. Mijn eerste masterclass bij jou was voor mij als de kers op de taart , een zalige afsluiter van een heerlijk bloesemweekend in Borgloon. Je leerde me tasjes maken in serie - geen vier, minstens acht en alleen de beste mocht ik afdraaien. Je leerde me kommen maken met knieën die niet meer over de voeten kwamen. En toen ik in november mijn goeie vriendin Ann meebracht die ook helemaal into clay is, keerden we huiswaarts met de VW caddy volgestouwd met borden en grote kommen die straks op onze kersttafels staan. Tachtig kilometer, we hebben het er voor over! Dominique, wat is het heerlijk bij jou te komen en wat een fijne vriendschappen zijn bij jou ontstaan. Klei verbindt ...in Limburg nog een beetje meer. Bloesemkeramiek, als 't nog niet bestond vond ik het woord hier ter plekke uit! Voor de beschrijving Van DALE , zie hierboven! Warme wensen Dominique en tot in 2024! (Translated by Google) What a nice introduction in the spring of 23 with you and your wonderful studio where friendship grows and blossoms. My first masterclass with you was like the icing on the cake for me, a wonderful ending to a wonderful blossom weekend in Borgloon. You taught me how to make bags in series - not four, at least eight and I was only allowed to produce the best ones. You taught me how to make bowls with knees that no longer reached the feet. And when I brought my good friend Ann with me in November, who is also completely into clay, we returned home with the VW caddy packed with plates and large bowls that will soon be on our Christmas tables. Eighty kilometers, we're talking about it! Dominique, how wonderful it is to visit you and what wonderful friendships have developed with you. Clay connects ...in Limburg a little more. Blossom ceramics, if it didn't already exist, I would have invented the word here on the spot! For the description of DALE, see above! Warm wishes Dominique and see you in 2024!

Anne Cleymans

bottom of page